GASTRO CUP očima a slovem Formece

22.07.2011 11:39

 Starobrno Gastro cup 2011

                Je pátek odpoledne všichni už se těší na závěrečnou KMK Dynama Brna a to mužského i ženského týmu. Zhruba půl hodiny před opilostí kapitán Marťa Fabiánů dostává informaci, že je potřeba tým co bude hrát na Gastro cupu, ještě než padla nad Bystrcí tma dali sme mančaft dohromady.

V sobotu za velkého bolehlavu jsme nastoupili do turnaje pro mě osobně to byl zatím největší turnaj v malé kopané a organizačně byl suprově zvládnutý při tom množství týmů. Posilněni krkovičkou jsme se dozvěděli, že startujeme za Železnou růži. První den železná růže nastoupila v sestavě Formánek-Fabián, Foukal, Foukal-Koščák-Slezák, Cízler a dva chlapci z Domina, čímž bych rád poděkoval za pomoc. Skupina F byla pětičlenná a postupovali z ní 4 týmy, nicméně po startu H3 restaurant kontumoval všechny zápasy pro nedostatek hráčů na hřišti. Proto náš první zápas byl proběhl s přáteli fotbalu reprezentující Dios, který jsme obrali o první tři (4:2) body v přátelském tempu za opravdu zvláštních výkonů gólmana, kdy třeba zastavil útočníkovi soupeře mičudu na brankové čáře, ale soupeř o balón zakopl a šance nevyužil. Druhý zápas jsme odehráli už s týmem, který nás fotbalově výrazně přehrál, také nakonec v turnaji skončil na 4.místě. Se strip barem all-ex jsme ztratili první body prohrou 1:2. Poslední sobotní zápas nám postavil do cesty Hotel Bobycentrum se kterým jsme odehráli vítězné klání poměrem 3:2, i když se to chlapcům moc nelíbilo, jelikož měli fotbalové manýry, ale to z fotbalovosti vše.

Skupina F

1. Strip bar                         12

2. Železná růže                 9

3. Hotel Bobycentrum   6

4. DIOS                                3

5. H3 restaurant               0

 

V nedělní ráno jsme nastoupili v pozměněné sestavě, umřel Cizler a posily z Domina, ale narodil se Bím, jakožto posila do našich řad. První zápas jsme odehráli z pozice outsidera nicméně soupeře B2B restaurant jsme kombinačně přehráli a zaslouženě přehráli 3:0. Postupem dne jsme zjistili, že jsme se kvalifikovali do skupiny smrti a to z důvodu toho, že ve skupině byl s námi budoucí mistr premiéry turnaje a také vícemistr, což hovoří již o vysoké kvalitě soupeře. Druhý zápas jsme bohužel proti právě již zmíněnému mistru Restaurace na Staré poněkud zaspali a po dvou chybách Míši Bíma prohrávali hned 2:0 pak jsme se probudili a hráli zase jako tým bohužel nakonec stejně prohráli 2:5. Třetí zápas pro nás byl rozhodující jelikož z 16-ti finálových skupin postupují pouze dva týmy plus 4 nejlepší ze třetího místa. Bohužel jsme po spoustu spálených šancích, které si růže tvrdě vypracovala prohráli s vícemistrem Globus teamem, aktuálním mistrem slovenské malé kopané 0:2 a to mohlo být hůř naštěstí Kubík zachraňoval hlavou z brankové čáry.

 

Skupina OE

1. Glóbus pub                   9             13:4

2. Restaurace na Staré  6             13:8

3. Železná růže                 3             5:7

4. B2B restaurant            0             5:17

Postup ze skupiny smrti byl zajištěn na poslední chvíli a to z posledního možného postupového místa. A to pro jednodušší postup znamenalo tabulkově nejsilnějšího soupeře, ale Železné Dynamo rádo překážky. Osmifinále nám poslalo do cesty Sport bar na Poště reprezentovaný hráči brněnské Zbrojovky. Po velice vyzrálém taktickém výkonu a zázračných zákroků Formeca jsme drželi poločas 0:0. Bohužel tři minuty před koncem asi po stopadesáté střele hráči Zbrojovky propálili vše co jim stálo v cestě a střelou k zemi propálili gólmana. Železné Dynamo mělo minutu před koncem po výborné individuální akci Michala Bíma šanci k remíze, ale gólman soupeře byl proti. A jak se říká nedáš dostaneš soupeř v brejku dva na brankaře vystavil stopku našim chlapcům. (0:2)

OSMIFINÁLE

Café bar Espaňa - Wellness restaurant Kuřim 6:1

Pub u Dudáka - Tripoli 4:5

Sport bar Na Poště - Železná růže 2:0

Dancing strip bar ALL-ex - Potrefená Husa 4:1

Glóbus pub - ABG Brno 1:1 (0:0x, 3:2 p. k.)

KODO restaurant - Restaurace Na Staré 0:3

H46 - Aida 1:2

Kebab Mňam Mňam - Zorbas 1:1 (0:1x)

 

ČTVRTFINÁLE

Café bar Espaňa - Zorbas 1:0

Tripoli - Restaurace Na Staré 2:5

Sport bar Na Poště - Glóbus pub 0:1

Dancing strip bar ALL-ex - Aida 2:1

 

SEMIFINÁLE

Café bar Espaňa - Restaurace Na Staré 0:1

Glóbus pub - Dancing strip bar ALL-ex 6:1

 

UTKÁNÍ O 3. MÍSTO

Café bar Espaňa - Dancing strip bar ALL-ex 5:1

 

FINÁLE

Restaurace Na Staré - Glóbus pub 2:0

 

Závěrem bych dodal, že turnaj jsme odehráli dobře na to, že jsme hráli po závěrečné a domlouvali se celej den. Určitě našim výsledkům ze skupiny napomohla velikost hřiště, ale hlavně příjemně strávený víkend ve jménu Železné růže.


KMK Dynamo Brno