GOODBYE Poli

21.03.2011 21:08

 Byla sobota 19.3. 21:10. Dynamo ve velmi vyrovnaném zápase zdolalo FC Brkábl 2:1 a Milan Polášek mířil svlečen do půl tělem směr šatna. Za normálních okolností by (jako už mnohokrát) zvlhnul nejeden dívčí klín a fotbalový fanoušek by ocenili jeho výkon velkým doušek pivního moku, toho dne bylo, ale vše jinak. Byla to víčka pravověrných Dynamáků co začínala vlhnout, o smutkem pukajících srdcích fanynek ani nemluvně. Ptáte se proč to všechno ? Milan Polášek sehrál na delší dobu poslední zápas v žlutočerných barvách Dynama. Ano ! Jedna z hrajících legend klubu, pravděpodobně nejlepší střelec dynamácké historie, hroťák i palič, miláček dívčích srdcích, No.9, Poli odchází, přestupuje !!

 "Vzpomínám si když jsem s ním na začátku kariéry podepisoval smlouvu. Slíbil mi, že za jiný klub než Dynamo v České republice hrát nebude a to taky dodržel. Této nabídce, ale nešlo odolat. Taktéž mi přislíbil, že až se bude vracet domů, tak pro něj bude náš dres jasnou volbou. A nemusí mít strach, jeho 9 pro něj bude vždy připravena."  Jsou slova prezidenta klubu, vyjadřující se k odchodu ofezivní hvězdy.

O jakou nabídku se tedy jedná ? Ozvala se samotná kolébka fotbalu a to přímo z jejího srdce Manchestru. Opět nevěříte ? Věřte ! Fotbalem posedlé město, lukrativní roční kontrakt s případnou obcí, automobil Audi Q7 a mnoho dalších byly lákadla, které se neodmítají. V těchto hodinách by měl mít již za sebou fyzické testy a podpisu smlouvy by nemělo nic bránit. Podle informací z Manchesteru si od něj nový zaměstnavatel slibuje, že bude dohlížet na jeho největší poklady a jejich kreativní vý(ná)pady, což bude pro Poliho nová role, ale nikdo nepochynuje, že to zvládne.

Jako poděkování, za jeho neocenitelné služny pro Dynamo a na jeho počest, spouštíme dnes novou rubriku "10x10" (najdete zde 10x10), kterou otvírá sám Milan "Poli" Polášek.

Závěr nezbývá než Polimu pořát hodně štěstí a úspěchů na zahraniční misi, tak tedy, drž se ty kluku jedna ušatá :) !
 


KMK Dynamo Brno