REPORT - KMK DYNAMO BRNO vs. PIVNICE U ČÁPA aneb trojzápas

17.05.2011 19:15

    Pátek třináctého znamenal pro fanoušky Dynama velký svátek. Vše začalo již ve čtyři hodiny bitvou Čechů proti Švédům, kterou si družstvo Dynama nenechalo ujít na největším plátně v Brně, alias na velkoplošné obrazovce na Srbské. Hokej Češi sice nevyhráli, ale Dynamo si z toho rozhodně příklad nebralo.

Dynamácké dívky porazily Bosonožky 2:1, kluci si z nich vzali správný příklad a do zápasu nastupovali pozitivně naladěni (a pivně posíleni). Již při rozcvičení bylo jasné, že v zápase bude mít Dynamo převahu, neboť se to na hřišti žlutilo jak na vietnamské tržnici. Hoši nastoupili téměř v plném počtu a střídačka jim byla malá (možná také proto, že se na ní usídlili fanoušci).

Aby bylo jasné s kým mělo Dynamo tu čest dovolujeme si Vám představit i druhý tým. Sestavu tvořili: hráč s číslem 5 s přezdívkou Piňda, hráč s číslem 10 s přezdívkou Chorche (pro některé i Armando), další čísla si už nepamatujeme, ale hráči byli nezapomenutelní (dědek, zapařený zadek, nevýrazný muž a oranžový brankář).

V Dynamáckém týmu se strhla hned na úvod pořádná bitka o to, kdo nastoupí jako první do zápasu. Chlapci, kteří první pětku nevyhráli, zůstali na střídačce, kde se jich ujaly přítomné fanynky, aby nebyli hoši smutní.

Ve dvanácté minutě si Deff opět vyšel na výlet a to znamenalo pro Dynamo jen jednu věc. Dostali gol, na který vzápětí navázal další. Hoši naznali, že by bylo potřeba vystřídat a obuli se do zápasu s novou chutí. Před zápasem Majkl sliboval, že pokud bude skórovat, udělá po zápase striptýz. Fanynky (a někteří fanoušci) měli proto velká očekávání a hnali Majkla kupředu k brance. To se taky ve dvacáté druhé minutě povedlo, Majkl zasunul, a střídačka jásala a vlnila se (mexicky).

V poločase byli hoši přesto rozhozeni a na střídačce bylo dusno. Paťa tam do nich totiž strašně valil, všichni se rozčilovali a plakali, že jim dal Piňda a Chorche góla.

Začala druhá polovina utkání a Majkl se do toho opět řádně opřel. V třicáté páté minutě zase zasunul (je vidět, že může zasouvat často po sobě). Mača motivován Míšovým výkonem, chtěl také získat přízeň publika a své dívky, kterou se tam snažili ostřelovat ,,chlapci,, z Pivnice u Čápa. Smutné na tom je, že Mačův gól připsal pan rozhodčí (kterého nemáme rádi) hráči s přezdívkou Děděk. Ale v našich srdcích zůstává Lukin jako hrdina.

Míšu Vašíka konečně hoši a fanynky pustili ze střídačky na hřiště a vyplatilo se to. V čtyřicáté osmé minutě zavěsil Michal precizně gól do soupeřovy sítě. Oranžový brankář od pivnice nevěděl kde mu hlava stojí. To nevěděl chvíli na to ani Jarda, jelikož se mu zlý hoch v bílém pokusil zlomit nos a zkazit mu tak jeho krásnou chlapeckou tvářičku. Jardy se naštěstí na střídačce ujalo deset zdravotníků, kteří mu podávali první pomoc.

V závěru utkání se předvedl přeběhlík zo Slovenskej Republiky, který Dynamu pomohl k výhře 5:2 a potvrdil tak, že to s těma Slovákama není tak hrozný jako v hokeji. Zápas jsme zakončili společným fotografováním a v praci (kdo tam nebyl, tak to nepochopí a o hodně přišel).

 Lovu zdar =D

  Nikita & Simča 

 


KMK Dynamo Brno