REPORT - SANDONORICO vs. KMK DYNAMO BRNO aneb severní vítr je krutý

11.04.2011 17:06

    Kapitán týmu Martin „zachránce“ Fabián je dnes na nemocenské dovolené. Při záchraně nebohých koťátek riskoval vlastní život, což odnesl     vážným zraněním v intimní oblasti pravého kotníku, a proto svěřil sepsání dnešního zápasového reportu do rukou nám, věrným fanynkám.

Situace před dnešním zápasem byla více než ošemetná, vypadalo to, že naše hrdinné mužstvo bude početně silně oslabeno. Golman Jan Formánek i přesto odmítl naši výpomoc a věřil, že to tým dokáže. V poslední vteřině, přispěchal hrdinně, kdo jiný, než jedině Patrik Krempaský, který se i přes riziko zkažení salámu a okorání baget rozhodl podpořit mužstvo a zapojit se do hry. Jak sdělil Paťa svým fanouškům na střídačce, do trenek si ukryl bramboru pro štěstí a pro větší obdiv přítomných dívek a žen a k závisti svých spoluhráčů i pana rozhodčího.

Chlapci nastoupili bojovně naladěni a hned po úvodním hvizdu rozhodčího se do toho opřeli. Bohužel soupeř měl váhovou převahu a také se do našich chlapců opíral. Dirža se sice snažil vyskočit až do nebes a zakončit údernou hlavičkou, ale přiště by se šikla trampolínka.

Po technické stránce se nám fanouškům nejvíce líbil výkon Majkla Bíma, který měl dnes moře šancí, ale pšenka mu bohužel nepokvetla. Vzhledem k větrnému počasí byla pravděpodobně důvodem špatná aerodynamika, neboť Míša se před zápasem zapomněl oholit.

První poločas skončil bez branek, nicméně stále jsme doufali, že to tam kluci ještě šoupnou (Fabi říkal, že jsou trochu ochablí, ale my jsme věděly, že se ještě vzpruží =) )

Po výměně stran se hra opět rozjela naplno. Setmělo se, vichřice, vítr rozhazoval naše učesané a jako vždy dokonale upravené vlasy, nicméně kluci pro výhru nasazovali vlastní život. Například Dirža si hrdinně vykopl balón do vlastního obličeje, a ani trochu nebrečel. Zato střídačka slzela dojetím, když při akci na bránu hráč ze zlého Sandonorica přišlápl nohu našemu talentovanému a nebojácnému Patrikovi Krempaskému a zničil tak naši tutovku.

Pak se stalo něco strašného a nevídaného! Jindy sebejistý golman Jan Formánek alias Bobík při svém výletu mimo branku vykopl balón do středu hřiště, kde zrovna soupeř dělal nůžky a tak jsme dostali první gól. Doufali jsme, že jedna vlaštovka jaro nedělá. I přes strhující finiš se nám však bohužel nepodařilo utkání zvrátit.

Věříme však, že chlapci mají skrytý potenciál, který se příště nebudou bát předvést svým věrným fanouškům. Nicméně zápas to byl velice zábavný a poučný, vřele doporučujeme všem čtenářům zajít na příští utkání a naše borce podpořit osobně.

Loučíme se s Vámi a pokud nás po dnešku ještě někdy Fabi nechá něco napsat tak na přečtenou =)

Nikita & Simča 

 


KMK Dynamo Brno