REPORT - MORAVIA BRNO vs. KMK DYNAMO BRNO aneb Deffovo ,,čisté konto,,

28.05.2011 18:57

 KMK DYNAMO BRNO vs. MORAVIA BRNO aneb Deffovo ,,čisté konto,,

Na čtvrteční zápas se hoši z Dynama dostavili v hojném počtu. Sluníčko svítilo, ptáčci zpívali, kytky kvetly, fanynky se opalovaly a tak.

Ukázalo se, že hrači z Dynama mají přísnou katolickou výchovu, protože na rozdíl od druhého týmu se šli poslušně převléci do šaten a nedopřáli tak přítomným divákům a divačkám pohled na svá mladá, urostlá a svalnatá těla. Zatímco soupeř se svlékal do naha před celým sídlištěm, Dynamáci se navzájem ochmatávali v šatně ( respektive Deff je ochmatával).

Ale vraťme se k průběhu samotného utkání. Vzhledem k počtu našich hráčů se opět strhla bitka o to, kdo nastoupí jako první. První pětka se skládala již ze známých tváří, kteří ne vždy patří k tomu nejlepšímu co v Dynamu máme. Je ale pravdou, že pozdní ptáče sedí na střídačce.

Zápas začal mohutným hvízdem rozhodčího. Chlapci zvolili pro začátek velice volné tempo hry. Někteří hráči se soustředili spíše na svou image, například Fíla dával na odiv své pěčlivě vybrané spodní prádlo. Každé 3,6 sekundy si zvedal své kraťase od dresu výš a výš (ale ony mu padaly níž a níž, domníváme se, že si z nich odstřihl gumu).

Poznámka mimo soutěž: v minulém reportu jsme opomněly zmínit akci Patrika Krempaského, který mistrně vskočil do příkladného a ukázkového kliku. Fanynky byly z tého monstrozní kreace úplně uneseny. Paťovi se omlouváme a tímto mu chceme popřát pevné zdraví.

V devatenácté minutě získal na své polovině hřiště Majk balon. Všichni víme, že Majkl je rebel. Při průchodu k soupěřově brance tři hráče zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil =). Poté co dokončiil svůj brilantní průchod soupeřovou armádou hráčů, se ukázalo že není sobec a solista, a proto Míša poslal balon Slezimu, který konečně skoroval.

Poté co rozhodčí pískl poločas, všichni hráči naběhli na střídačku a stejně jako fanynky se opalovali. Jarda sháněl svůj batoh, ve kterém měl na pití svou svěcenou vodu. Nikdo mu však jeho batoh nedonesl a tak se napil od Dirži. Z nám neznámého důvodu se Míša Vašík v poločase převlékl do civilu a už nehrál. Domníváme se, že soupeř byl pod jeho úroveň.

Druhá půlka se velmi podobala té první. Zajimavými momenty druhého poločasu jsou nejspíš následující situace:

  1. Jarda provedl velice odvážný skluz a tak si hnusně odřel své kolínko. A pak mrčel, že ho nikdo neošetřuje jako minule.

  2. Slezi si sedřel taky nohu, ovšem v jiných partiích (proklatě vysoko) a pak mrčely fanynky, že jim to ukazuje.

  3. Mača málem dostal žlutou kartu, protože se rozhodčímu nelíbilo, že ,,hópá na hráča,,. Mača z toho byl celý rozrušený, ale pak už nehópal =)

  4. Deffovo čisté konto není zase tak čisté jak si někdo může myslet. Vzhledem k váze a výšce tohoto golmana bylo fanynkám na střídačce podezřelé, že se takový BOBÍK může zvednou takovou rychlostí a vyhodit balon někam do pr.... =)

Závěrem se ptáme: Čí byl otisk ruky na Jardově zadku? Kdo vychází vždy jako poslední ze sprchy? Čí striptýz by si Majkpřál k narozeninám? A co na to Jan Tleskač?

  Nikita & Simča 

 


KMK Dynamo Brno