Středa je ho tam třeba....

13.10.2010 12:27

  V duchu nadpisu, vám přináším již třetí pokračování své úžasné ságy blogů. Hnedka z kraje bych se chtěl omluvit všem fanouškům dynama, svým čtenářům (jmenovitě Poli, Majkl, Formec) za to nedostatek reportů na našich stránkách. Slibný Formecův projekt, že po každém zápase určitý jednoho hráče, který report napíše, skončil jak většina politických slibů a to v okamžiku, kdy přišla řada právě na Formeca :). Je, ale potřeba říct že Poli nasadil laťku dosti vysoko a to možná některé (ne)zájemce odradilo od (ne)luxusní nabídky prezentovat se na stránkách. Takže jsem se rozhodl, že to lehce napravím a shrnu to na pár následujících řádcích + přidám do toho nějaké svoje poznámky,postřehy, jak to vidím z obranné linie a kapitánského můstku. Ok, od posledního blogu jsme odehráli 3 zápasy, s Renfusem, Sandonoricem a Fénixem, ale pěkně popořadě.

Renfus - Dynamo 2:2

No co říct, kdyby se hrálo jen na 30 minut, tak si pravděpodobně odnesem 3 body, ale na kdyby ani na 30 minut se malá kopaná nehraje a máme jen bod. Jen berte v uvozovkách, ptz je potřeba říct, že našemu letadlu na letišti jménem chalabalova hodně rychle docházela šťáva a může být rádi asi za ten bod. Podtrženo sečteno, fotbalově jsme měli na 3 body, fyzicky jen na bod.

Dynamo - Sandonorico 10:2 

Tak toto už byla jiná písně, dokonce bych řekl i oda na radost (fotbalu). Náš výkon byl plný sebevědomí, kombinací, výřivého pohybu, narážeček a hlavně golu. Určitě to byl výkon, který dal vzpomenout na slavná léta v Superlize, kdy jsem vedli například 2 minuty před koncem nad tehdejším suverénem Fisher Cafe 6:5 nebo na slavná vítězství v Rebešovicích v poháru. Ale proč to tu zmiňuji ?! Chtěl sem tím ukázat, že takto by sme měli přistoupit ke každému zápasu, s takovou chutí, chtít balon, věřit si, přejít jeden na jednoho, být v pohybu.....problém, ale vidím v tom, že tento výkon dokážem předvést jen za stavu 3:0 a lepším. Do té doby se bojíme, aby sme neudělali chybu a náhodou neprohrávali. Bohužel v zápasech letošní sezony jsme nevedli ještě jednou a většinou u nás nastává opačný případ, kdy se bojíme pokazit ještě něco víc, aby to náhodou nebylo 0:2 a proto naše hra začíná postrádat vše výše zmíněné (pohyb, věřit si, atd...)...ale nejhorší je (je to možná je muj názor, ale od toho tady mám ten blog, aby s vami mohl moje názory sdílet :), že když dáme gol a vyrovnáme na případných 1:1, tak místo aby nás to nakoplo zas k té hře (kterou určitě umíme, sandonorico důkazem), tak to bereme jako "no konečně sme dali gol" a dál sme otrávení až do stavu 4:1, kdy nás to začne bavit a všichni chceme dát gol, nikdo není unavej a ....prostě si to užíváme a tak to má být. Takže od teď doufám, že nebudem do zápasu nastupovat jako zvadlí ocásci, čekající na nějaký modrý prášek, ale rovnou nastoupíme s elánem mladých samců...prostě ENJOY IT :). Už konec filozofování, slibuju :).

Fénix - Dynamo 4:5

Nooo......jak začít ? Pamatuju si, jak sem před zápasem říkal patovi, bacha tady na ty 2 hráče a Paťa hlásí "smažeme je ze hřiště"....bohužel oni smazali nás. K tomuto zápasu jde asi jen říct, že každý přispěl svojí smůlou do mlýna a mlynář Formánek nakonec upekl hodně nedobrý bochník, tak který budem chtít všichni moc rádi zapomenout a napravit to v příštích zápasech.

Tak to by asi k reportům stačilo podle mě, teď ještě pár perliček z dynamácké šatny a pro dnešek to ukončíme.

Patrik Krempaský: "..hmm, tak ta bunda se asi vypařila ne, nejsem blbej, bral sem si jí sebou".....poté ji nachází na židli kde si ji vyslékl před zápasem. Paťo bacha na tu lásku, začínáš se v tom ztrácet. Nebo že by to bylo tím chlastem ?

Honza Formánek: "kámo asi v tom dost lítám"....po té z něj vypadlo, že tím myslí jeho zamilovanost v novém vztahu. Forme jen bacha, v malé kopané se hraje a chyá jen jeden míč, ne balony dva, jak seš asi teď zvyklej :)

A na závěr Millan Polášek: "esi ho bude mít většího, tak s ním do sprchy nejdu"...reakce na příchod nového hráče do týmu...Vše, ale asi nakonec bylo v pořádku, jelikož smutný Poli vyšel po prohraném zápase s Fénixem ze sprchy a zářil, jak sluníčko. Nutno podotknout, že zvuk padajícího mýdla bylo za tu dobu slyšet více než jednou :).

Peace out děcka, zase někdy :)

 


KMK Dynamo Brno