Vedro bylo opravdu spalující....:)

14.06.2010 14:23

Alespoň tato hláška z legendárního reportu Martina Dirhana, vykouzlí úsměv na tváři, protože předváděná hra v posledních zápasech sezony byla spíše k pláči. Ještě než tu začnu psát stručné reporty z posledních dvou utkání sezony 2009/2010, bych Vám rád nastínil svůj pohled na současnou situaci v týmu. 

Tento text se nebude teď asi týkat přímo Vás co si ho čtete, co chodíte na stránky a hlavně na zápasy. Spíš bych tím chtěl apelovat na ty, co na Dynamo v poslední době (trochu) kašlali. Asi nejvíc je mi líto Martina Dirhana. Přemýšleli jste někdy kolik úsilí nebo peněz ho vůbec stojí nás všechny obvolat, obepsat, aby nám sdělil kdy hrajem ? A to někteří jsou natolik arogantní nebo sobečtí, že ani neodepíšou nebo se neozvou. Myslím si, že není problém si najít max. 5 minut týdně, abych odpověděl na jednu zprávu na icq nebo mailu. Samozřejmě když napíšu mám to a to, nemůžu, tak to každej pochopí, nikdo z nás neodehrál všechny zápasy, ale neozvat se vůbec je podle mě drzost. Takže to co by měla být pro Diržu (i pro všechny ostatní) volnočasová radost, je mnohonásobně větší starost se sháněním hráčů, aby jsme vůbec mohli nastoupit a nemuseli platit pokutu za kontumaci.

Další co se mi vůbec nelíbilo je to , že když jsme 3x po sobě prohráli, tak místo toho aby jsme se do toho zakousli ještě víc, tak sme začínali být nasr...a nasr...a hledali výmluvy všude jinde než v sobě. Nechci to tady teď nějak rozmazávat, bude lepší když to proberem někde nad pivem při Závěrečné, která bude 2.7. !! Do té doby bych poprosil všechny (co si to tu budou číst) ať popřemýšlí jestli chtějí hrát i v příští sezoně. Nechci nikoho z týmu vyhazovat nebo naopak mu přikazovat aby hrát a platil startovný. Přece jen je to docela dost peněz a je zbytečné to dávat, když pak nebude člověk moct (chtít) hrát a hlavně to zas bude starost pro Diržu, při shánění lidí. 

PS: budu rád, když se k tomu jakkoliv, kdokoliv vyjádříte.

Ale teď už pojdˇme k těm reportům. Takže poslední dvě utkání sezony 2009/2010 jsme odehráli minulý týden. Jak už uvádí titulek, při obou kláních bylo vedro opravdu spalující. Ve středeční podvečer jsme na Srbské přivítali mužstvo Last minute. Naše sestava: Polášek-Mačinec, Fabián, Formánek, Sedlák, Dirhan. Ne nepřepsal jsem se, opravdu byl v bráně Poli a premiéru v poli, si za dohledu věrné fanynky Báry X odbyl Honza Formánek. Fotbal to byl vzhledem k poslepovaným sestavám obou týmů strašný !! Ale co chybělo v umu, bylo nahrazeno bojovností. Poločas frknum a na světelné tabuli svítilo 1:0 pro hosty, abych pravdu řekl, ani nevím jak. Druhá půlka byla jak přes kopírák, ne-li horší. Padly v ní branky na obou stranách a tak v zápase, na který historie s chutí zapomene, Dynamo prohrálo 1:2.

V pátek, kdy bylo vedro opravdu spalující, jsme se postavili v dohrávce 25.kola Karlsbergu "B". Sestava opět poslepovaná, v bráně opět Poli, fotbal opět naprd. Rád bych tu psal jak po krásné kombinaci, po ose Dirhan-Krempsaký- Mačinec, zavěsil míč do brány Vašík. Ale bohužel. Bezzubost našich utočníků, byla opět nahrazována jen bojovností, kterou ale s přibývajícím čase, stále více a více spalovalo slunce. Naštěstí naši obránci vsítili 4 branky a Dynamo se rozloučilo sezonou výhrou 4:3 nad sestupivším Karlsbergem.

Nejde určitě nezmínit alespoň jednu dynamáckou radost a to nedělní rekordní vítězství našich děvčátek, nad lakýrkama 7:1. Hattrickem se v tomto zápase blýskla především Market Kozáková :) !! Gratulace  


KMK Dynamo Brno