Zápasový 4 report

04.04.2011 23:10

 14. kolo: C.F Relax - KMK Dynamo Brno    3:6 (1:3)

První jarní kolo, všeci po zimní pauze nadržení, jak jeleni v říji a podle toho taky vypadal výkon. Nečekaně přesné přihrávky, občas i oku lahodící kombinace, jisté brankářské zákroky to vše bylo k vidění z naší strany na Srbské. Střelecký účet otevřel Milda Polášků, následně čistým hatrickem, rozloženým do dvou poločasů přinesl klid na naše kopačky Paťa Krempaský, na 5:2 svým druhým gólem v zápase upravil Milda Polášků a nakonec se dočkaly i davy sexuchtivých fanynek, to když v minutě 59 uzavřel naší střelnici navrátilec Martin Dirhan. Fanynky čekaly, že si klasicky stáhne dres a ukáže svoje vypracované svalstvo, bohužel pro ně (bohudík pro nás), ho v Německu dobře živili a tak jeho žlutý trikot velikosti XXS zůstal tam kde měl.

15. kolo: KMK Dynamo Brno - FC Brkábl    2:1 (1:0)

Jak je důležité míti Krempaského se dokonale ukázalo v tomto zápase. Srbský mozek většiny naših akcí na tomto malém hřišti nebyl a poměrně chyběl, hlavně co se týče obranné řady. A tak při uvodním hvizdu nastupovali v obranné trojce víceméně kovaní útočníci jmenovci Míša Vašíků a Bímů. Od počátečních minut to v souhře lehce skřípalo, ale co nešlo umem, šlo bojovností. I takto by se dal charakterizovat náš první gól, kdy Míša Vašík doslova dotlačil míč za brankovou čáru a stanovil poločasové skóre 1:0 pro nás. Druhá půlka pokračovala v podobném duchu, navíc nám soupeř přitížil naš trápení gólem v naší síti a začínalo se od znova. Naštěstí na sebe vzal zodpovědnost, ten od kterého se to nejvíce očekávalo a střelou tři minuty před koncem nám zajistil (možná velmi důležité) 3 body. A kdo to byl ? Přece Míša Bím. Sice jsme měli 3 body, ale přišli jsme na dobrý rok o naše klíčového útočníka Milana Poláška, což jak ukáží následující reporty je možná velmi zásadní.

16. kolo: Fair play team - KMK Dynamo Brno    3:0 (0:0)

 V 16. kola jsme zajížděli na hřiště lídra s myšlenkou, že když zopakujeme podzimní výhru, snížíme jeho náskok na 2 body. To možná vedlo k přílišné přemotivovanosti a ve výsledku jsme ani ne tak výsledkově, jako spíše herně dosti vyhořeli. Možná bych ten zápas přirovnal ke kvalifikačnímu duelu Španělsko - Česko. Za celý zápas jsme mezi 3 tyče vystřelili jednou a s touto střelou si golman hostí poradil. Nejde říct, že by nás domácí vyloženě přehráli, ale byli lepší, za bezbrankový poločas můžeme děkovat hlavně Formecovi, který lapil minimálně 3 gólovky, bohužel v druhá půli už naše obrana povolila, soupeř trestal a zaslouženě si odnesl vítězství.

17. kolo: KMK Dynamo Brno - Renfus team    1:6 (0:5)

Jestli jsme v minulém kole vyhořeli, tak v tomto jsme doslova vybouchli. Těžko říct čemu to přičítat, možná podcenění, možná nesouhře nových hráčů, každopádně jsme po hrubých individuálních chybách dopadli jak Napoleon u Waterloo. Hráčům nejde určitě upřít nasazení a bojovnost, kterou do utkání dali, ale tohle byl jeden z těch zápasů, kdy vám se nedaří vůbec nic a soupeři tam padne na co sáhne. Je potřeba se z tohoto zápasu poučit, a začít u sebe, ne hledat chyby u ostatních. Odpovědět si na otázky, jestli byl můj výkon 100% nebo ne, mohl jsem udělat víc, něco jinak, líp ? Myslím, že nemá cenu z toho dělat vědu, každý tým jednou hloupě prohraje, my musíme doufat, že jsme si to vybrali v tomto zápase a půjde to už jen směrem nahoru.

 

Toť asi vše k zatím odehraným zápasům, příštím hrajem už za necelý týden, takže doufám, že report bude už veselejší a hlavně obsahově kvalitnější, bohužel se zatím nenašel nikdo, kdo by chtěl na stránkách participovat, ale snad i to se zlepší. Peace out a slunce v duši.

PS: kdyby měl někdo náladu na novej díl blogu, tak tady Blog kapitána "hafo pokec" :)


 

 


KMK Dynamo Brno